Hola famílies, avui hem començat amb les reunions pedagògiques. La d’avui ha sorgit de la necessitat d’un grup d’infants que volen que les famílies entrin a l’escola a jugar i aprendre amb ells. Per poder atendre aquestes necessitats hem exposat que estaria bé que les famílies que volgueu venir a estar una estona amb els vostres infants als ambients ho pogueu fer emplenant una sol.licitud ( la demanau a la persona que fa l’entrada o la sortida) igual que la que emplenen els nins i nines. 

També les famílies s’han apuntat com a voluntariat educatiu a fer alguns tallers que sorgeixin de les necessitats dels infants ( cuina, jardineria, futbol, teatre, maquillatge, cosir, punt, petanca…). Si vos fa ganes fer algun taller vos podeu apuntar al llistat de voluntariat que estarà a direcció els dilluns i els dimecres de 12 a 13 (també ho podeu fer per telèfon).

Hem parlat que dia 15 de novembre es faran unes jornades de feina per millorar els ambients. Les jornades seran de les 15 a les 17 hores. 

Moltes gràcies.

Equip de mestres de la Comunitat de Mitjans

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *