20160307_112014_resized

El nostre centre consta d’una planta baixa on a ma dreta de

l’ entrada principal trobem la barra d’ Associació de pares i mares, la barra de secretaria, el despatx de direcció, el bany de mestres, ambient polivalent, la sala de secretaria i ambient de reunions.

A ma esquerra de l’entrada, ens trobem amb el passadís de les aules d’educació primària, més concretament amb l’ambient d’arts, ambient de ciències, ambient de llengües, ambient de càlcul i l’ ambient de biblioteca i en sentit contrari trobem els banys de nins i de nines, el menjador de l’escola un el magatzem de material i un de neteja.
Aquesta planta baixa connecta amb el pati d’educació primària on trobem l’ambient exterior, un hort escolar i un gimnàs que consta d’un despatx pel mestre d’educació física, tres banys, dos vestidors i un magatzem pel material d’educació física.

20160307_112043_resized
A la primer planta, pujant les escales a mà dreta, tenim les aules de quart, cinquè i sisè d’educació primària, enfront trobem un ascensor i mà esquerra trobem un aula amb ordinadors, sala de mestres i els banys de nins i nines.

Si entrem per la barrera d’educació infantil, tenim accés al pati d’educació infantil que és l’ambient exterior, i des d’aquest tenim accés a 4 aules on trobem: l’ambient de moviment i art, l’ambient de construccions i una petita cuina pels mestres, un ambient de precàlcul i banys de nins i un ambient de prelectoescriptura i banys de nins. Al fons a mà esquerra de l’ambient exterior podem trobar un accés a un hort i viver de plantes i al pati d’educació primària.
IMG-20151212-WA0009

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *