Volem informar-vos que aquest curs escolar ens toca renovar parcialment el Consell Escolar a tots els sectors.

El Consell Escolar està format: directora, cap d’estudis, secretària, regidor d’Ajuntament, 5 mestres i 5 pares/mares (1 d’Apima i 4 elegits)

– Al tauler d’anuncis de l’entrada del centre podeu trobar el cens dels pares, mares i tutors legals del nostre centre, comproveu si les vostres dades surten i si són correctes. Teniu fins dia 1 de desembre per fer reclamacions.

– Dia 3 de novembre es va constituir una Junta Electoral. Aquesta està formada per: la directora, una mestra i un pare, que s’encarreguen de publicar les candidatures, preparar les paperetes per votar i presentar la constitució del nou Consell Escolar.
– A partir d’avui, dia 28 de nov podeu presentar les vostres candidatures a la Direcció del centre. El termini finalitza dia 5 de desembre.

– Abans de dia 1 de desembre hem de seleccionar els membres que estaran a la mesa electoral, que ha d’estar formada per: la directora i 2 pares/mares (que no poden ser cap dels candidats). Si voleu ser membres de la mesa, es necessiten dos pares/mares voluntaris, passau per direcció, sinó, s’haurà de fer a sorteig.

– Dia 7 de desembre es publicaran les candidatures i començarà l’inici de la campanya electoral.

– Dimarts, 13 de desembre es duràn a terme les eleccions de pares i mares. L’horari serà de 17-19h al centre escolar. Si hi ha empats en acabar l’escrutini, es farà a sorteig.

– Dia 20 de desembre es constituirà el nou Consell Escolar, i es convocarà reunió de Consell per després de Nadal.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *